بازدیدمدیرکل کمیته امداداستان تهران ازاداره صفادشت/ تأکیدبراشتغال پایداروپیگیری پروژه ساختمان اداری

کد :
77523
آخرین به روزرسانی :
5 شهریور 1404 - 13:55

از پیشنهاد صفحه « بازدیدمدیرکل کمیته امداداستان تهران ازاداره صفادشت/ تأکیدبراشتغال پایداروپیگیری پروژه ساختمان اداری» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
برگزیده
رویداد

بازدیدمدیرکل کمیته امداداستان تهران ازاداره صفادشت/ تأکیدبراشتغال پایداروپیگیری پروژه ساختمان اداری

مدیرکل کمیته امداد استان تهران در بازدیدی سرزده از اداره صفادشت، بر ایجاد اشتغال پایدار و اجرای دقیق «جشن عاطفه‌ها» تأکید و از پروژه در دست احداث ساختمان جدید این اداره بازدید و راهنمایی‌های لازم را ارائه کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد،سید ابوالفضل پرپنچی امروز چهارشنبه، پنجم شهریور ۱۴۰۴، در جریان بازدیدی سرزده از اداره صفادشت، بر لزوم کیفیت‌بخشی به خدمات رسانی تأکید کرد.

این بازدید که با همراهی «حسین دهباشی»، مدیر حراست استان انجام شد، با هدف بررسی چگونگی خدمت‌رسانی و پیگیری اجرای طرح‌های اشتغال زایی و پویش‌های حمایتی انجام شد.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران در این بازدید، اولویت اصلی را ایجاد اشتغال پایدار و فراهم آوردن بسترهای لازم برای خودکفایی خانواده‌های تحت حمایت عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های منطقه صفادشت، از واحد اشتغال خواست با شناسایی دقیق این فرصت‌ها و از طریق کانال‌های کاریابی، زمینه اشتغال پایدار برای نیازمندان را فراهم آورند.

پرپنچی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش ملی «جشن عاطفه‌ها» اشاره کرد و گفت: جمع‌آوری و توزیع عادلانه و به‌موقع لوازم التحریر میان دانش‌آموزان و دانشجویان تحت حمایت، گامی اساسی برای کاهش دغدغه‌های تحصیلی آنان و ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی است.

وی در پایان این بازدید، با حضور در محل پروژه احداث ساختمان جدید اداره کمیته امداد صفادشت، از نزدیک در جریان روند پیشرفت فیزیکی این پروژه عمرانی قرار گرفت و با دریافت گزارش از مسئولان مربوطه، راهنمایی‌ها و توصیه‌های لازم را برای تسریع در بهره‌برداری و تکمیل به موقع آن ارائه کرد.

انتهای پیام

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X