روش های مشارکت در پویش «شوق زیارت» برای یاری زائران نیازمند تهرانی

کد :
77065
آخرین به روزرسانی :
6 مرداد 1404 - 10:28

از پیشنهاد صفحه «روش های مشارکت در پویش «شوق زیارت» برای یاری زائران نیازمند تهرانی» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
برگزیده
مشارکت‌های مردمی
فرهنگی و تربیتی

روش های مشارکت در پویش «شوق زیارت» برای یاری زائران نیازمند تهرانی

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان تهران با اعلام روش های مشارکت در پویش «شوق زیارت» گفت: این پویش با شعار «یاریگر کسانی باشیم که در حسرت زیارت مانده‌اند» در تلاش است تا با همیاری خیّران، رویای زیارت را برای نیازمندان تهرانی تحت حمایت محقق می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، محمد دهرویه، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران با اشاره به اهمیت تقویت باورهای دینی و ایجاد نشاط معنوی در بین مددجویان، اظهار کرد: پویش شوق زیارت فرصتی ارزشمند برای یاری رساندن به افرادی است که به دلیل مشکلات مالی، امکان زیارت عتبات عالیات و دیگر اماکن متبرکه را ندارند.

وی افزود: در این پویش، مددجویان تحت حمایت که تاکنون به اماکن زیارتی مشرف نشده‌اند، شناسایی و ساماندهی می‌شوند تا با مشارکت خیّران نیکوکار، زمینه سفر زیارتی آنان محقق شود.

دهرویه در خصوص روش‌های مشارکت در این پویش گفت: نیکوکاران می‌توانند از طریق کد دستوری #021*9*8877*  و همچنین لینک پرداخت اینترنتی به نشانی                 https://sama.emdad.ir/sama/puyesh/71/16000     در این امر خداپسندانه سهیم شوند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان تهران با اشاره به استقبال پرشور مردم نیکوکار در سال گذشته، خاطرنشان کرد: در سال گذشته با همت خیّران، هزینه سفر زیارتی 3 هزار و 728 مددجوی تهرانی به مشهد مقدس و کربلای معلی فراهم شد. امیدواریم با استمرار این حمایت‌ها، امسال نیز بتوانیم تعداد بیشتری از مشتاقان زیارت را راهی این سفر معنوی کنیم.

انتهای پیام

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X