بازدید سرزده مدیرکل کمیته امداد تهران از ادارات پیشوا و پاکدشت/ تأکید بر حفظ کرامت مددجویان

کد :
75841
آخرین به روزرسانی :
22 اردیبهشت 1404 - 07:48

از پیشنهاد صفحه «بازدید سرزده مدیرکل کمیته امداد تهران از ادارات پیشوا و پاکدشت/ تأکید بر حفظ کرامت مددجویان» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
برگزیده
رویداد

بازدید سرزده مدیرکل کمیته امداد تهران از ادارات پیشوا و پاکدشت/ تأکید بر حفظ کرامت مددجویان

مدیرکل کمیته امداد استان تهران صبح امروز با حضور سرزده در ادارات پیشوا و پاکدشت، روند خدمات‌رسانی به مددجویان را بررسی کرد و بر برنامه‌ریزی دقیق، حفظ عزت نفس نیازمندان و توزیع هدفمند کمک‌ها تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، سیدابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران با حضور جمعی از اعضای شورای مدیران این نهاد صبح امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور سرزده در ادارات پیشوا و پاکدشت، روند ارائه خدمات به جامعه تحت حمایت را ارزیابی کرد. 

مدیرکل کمیته امداد تهران در پیشوا: تأکید بر حفظ کرامت مددجویان در خدمات‌رسانی

پرپنچی در بازدید از اداره پیشوا بر لزوم برنامه‌ریزی منطقی در خدمات‌رسانی تأکید کرد و گفت: خدمت‌رسانی باید با حفظ کرامت و عزت نفس مددجویان انجام شود.

وی با تأکید به همکاری بیشتر کارکنان برای بهبود عملکرد خدمت رسانی به نیازمندان، افزود: مددکاران با افزایش بازدیدهای میدانی از منزل خانوارهای تحت حمایت، مشکلات آنان را به صورت ویژه پیگیری کنند.  

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به نقش مراکز نیکوکاری، بیان کرد: همکاری با خیران و مراکز نیکوکاری باید به گونه‌ای باشد که خدمات به صورت عادلانه و هدفمند به دست نیازمندان برسد.

مدیرکل کمیته امداد تهران در پاکدشت: نظارت دقیق‌تر بر توزیع عادلانه کمک‌ها

پرپنچی در ادامه از اداره کمیته امداد شهرستان پاکدشت بازدید کرد و بر نظارت دقیق بر خدمات‌رسانی و رفع به‌موقع نیازهای خانواده‌های تحت حمایت نیز تأکید نمود.

وی، افزود: اجرای پرداخت الکترونیکی صدقات و استفاده بهینه از پتانسیل مراکز نیکوکاری و به کارگیری از ظرفیت های موجود برای ارائه خدمات مطلوب تر به جامعه تحت حمایت مورد انتظار است.

پرپنچی در پایان بر لزوم مدیریت بهینه منابع انرژی تأکید کرد و گفت: صرفه‌جویی در مصرف انرژی باید به عنوان یک فرهنگ در مجموعه نهادینه شود.

انتهای پیام

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)