
بازدید نماینده مردم دماوند از طرح های اشتغال مجریان طرح های خودکفایی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، شهناز اکبری، رئیس اداره کمیته امداد شهرستان دماوند، گفت: دوشنبه یکم اردیبهشت 1404، شاهرخ رامین نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی با حضور روح اله دانشور راد، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان تهران و اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار این شهرستان از سه طرح اشتغال مجریان طرح های خودکفایی راه اندازی کافی شاپ، پخت نان سنتی و خیاطی بازدید و در جریان خدمات ارائه شده به این گروه از جامعه هدف قرار گرفت.
وی افزود: نماینده مردم دماوند و فیروزکوه همچنین با کارکنان این اداره دیدار و از ارائه خدمات مختلف به نیازمندان و همچنین شیوه های جمع آوری صدقات از طریق این نهاد مطلع شد.
اکبری با ارائه گزارشی از طرح های مورد بازدید نماینده مردم این شهرستان در خانه ملت، اظهار کرد: با اجرای طرح های اشتغال راه اندازی کافی شاپ، پخت نان سنتی و خیاطی برای بیش از 13 نفر در این شهرستان فرصت شغلی ایجاد شده است.
رئیس اداره کمیته امداد شهرستان دماوند با اشاره به روند پرداخت تسهیلات اشتغال به جامعه هدف، افزود: ایرانی الاصل بودن، دارا بودن مدرک حرفه آموزی و مهارتی، داشتن کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از خدمت (برای آقایان)، سکونت در محله ارائه درخواست، دارا بودن مدارک هویتی (کارت ملی وشناسنامه )، نداشتن بیمه اجباری، دارا بودن شرایط سنی 18 تا 55 سال و در صورت تأیید تا 65 سال، از شرایط عمومی دریافت تسهیلات اشتغال از این نهاد است.
وی اضافه کرد: مددجویان کمیته امداد و پنج دهک پایین در آمدی برای دریافت تسهیلات اشتغال می توانند به دفاتر کمیته امداد و یا به نشانی سایت hayat.emdad.ir مراجعه و ثبت نام نمایند.همچنین افراد جویای کار که نیاز به اشتغال در واحدهای صنفی دارند می توانند در این سایت ثبت نام نمایند.
اکبری با اعلام حمایت های کمیته امداد بعد از اجرای طرح از مجریان طرح های اشتغال، گفت: پرونده مددجویانی که از تسهیلات اشتغال استفاده می کنند تا زمان رسیدن به درآمد پایدار از چرخه حمایتی خارج نمی شود و پس از تثبیت شرایط اقتصادی به تدریج از میزان حمایت ها کاسته خواهد شد. این رویکرد برای پایداری شغلی و انگیزه بخشی به مددجویان بسیار حائز اهمیت است.
رئیس اداره کمیته امداد شهرستان دماوند به روش های جمع آوری صدقات اشاره و بیان کرد: دریافت کمک های مردمی به صورت سنتی از طریق صندوق های صدقات که میان مشترکین : درمنازل، معابر و اماکن توزیع و نصب شده و همچنین از طریق درگاه های الکترونیکی می توانند با سهولت بیشتری در امور خیّر و احسان مشارکت کنند.
وی، خاطرنشان کرد: شهروندان دماوندی در سال 1403بالغ بر یک میلیارد و 613 میلیون تومان صدقه پرداخت کردند که از این مبلغ بالغ بر یک میلیارد و 357میلیون تومان از طریق صندوق های صدقه و مابقی از طریق روش های الکترونیکی پرداخت شده است.
اکبری به بخشی از خدمات این اداره در حوزه حمایت و سلامت خانواده اشاره کرد و افزود: 11 مادر باردار که از سوی شبکه بهداشت به این اداره معرفی شده اند، تحت حمایت برنامه رفع سوء تغذیه قرار گرفته اند و از خدمات لازم بهره مند می شوند.
رئیس اداره کمیته امداد شهرستان دماوند ادامه داد: 4 مددجو از زنان سرپرست خانوار نیز از محل واریز حق بیمه کمیته امداد به حساب سازمان تأمین اجتماعی، بازنشسته و با بهره مندی از مستمری بازنشستگی تأمین اجتماعی، توانمند و از چرخه حمایتی این نهاد خارج شدند.
وی، یادآور شد: همچنین 22 مددجوی تحت حمایت از خدمات مشاوره حقوقی و معاضدت قضایی با همکاری یکی از وکلای نیکوکار بهره مند شدند.
انتهای پیام