
جامعه وکالت جامعه ای ایثارگر است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، علی صدری خانلو، نایب رئیس هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز در آیین وکلای نیکوکار که در کمیته امداد استان تهران برگزار شد، با معرفی خدمات این کانون متقاضیان خدمت، گفت: طبق ماده ۲۴ قانون وکالت مصوب ۲۵ بهمن ۱۳۱۵ کسانی که قدرت تأدیه حقالوکاله ندارند، میتوانند از کانون وکلا تقاضای معاضدت نمایند، مشروط بر اینکه دعوی آنان با اساس و راجع به شخص تقاضاکننده باشد.
وی افزود: وکالت تنها شغلی است که نقش اجتماعی و معاضدتی دارد. کانون وکلا یک نهاد است که در مسائل اجتماعی نقش دارد و به مشکلات مردم رسیدگی می کند.
صدری خانلو، عنوان کرد: ما در مجتمع های قضایی، برخی ادارات و از جمله کمیته امداد دفاتر معاضدت قضایی داریم و وکلای این کانون به صورت افتخاری در حل مشکلات مردم نقش مؤثری دارند.
نایب رئیس هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز ادامه داد: بیش از 300 وکیل فعال در این کانون به صورت افتخاری در طی سال جاری بیش از 172هزار مشاوره معاضدتی به متقاضیان ارائه داده اند.
سعید باقری، رئیس اداره معاضدت کانون وکلای دادگستری مرکز نیز در این آیین اظهار کرد: برای حدود 770 وکیل پایه یک دادگستری ابلاغ صادر شده است و این تعداد وکیل به صورت افتخاری در 37 واحد قضایی استان تهران مستقر هستند.
وی افزود: اداره معاضدت کانون وکلای دادگستری مرکز آمادگی دارد در ادارات پررفت و آمد کمیته امداد دفتر معاضدتی در راستای ارائه خدمات به جامعه مخاطب این نهاد، ایجاد نماید.
باقری خاطرنشان کرد: ما افتخار می کنیم که در این مجموعه با کمیته امداد همکاری داریم و به سهم خود به نیازمندان خدمات ارائه می دهیم.
رئیس اداره معاضدت کانون وکلای دادگستری مرکز با بیان اینکه خدمات کانون وکلا ارائه مشاوره و معرفی وکلای معاضدتی است، یادآور شد: کمیته امداد و بهزیستی تنها نهادهای حمایتی هستند که از معرفی شدگان آنها تحقیق نمی کنیم و بدون معطلی اقدامات اولیه در راستای ارائه خدمات مورد نیاز اجرایی می شود.
وی تأکید کرد: از صفت قدرشناسی که کمیته امداد دارد به سهم خود تشکر می کنم و سپاسگزارم که قدر زحمات همکاران ما را می دانید.
در ادامه حسین طالع، عضو هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز ضمن تبریک روز وکیل مدافع با بیان اینکه کانون وکلا مستقل است، بیان کرد: وکالت یکی از مهمترین مناصب اجتماعی است که در نظامهای حقوقی مختلف جایگاه ویژهای از جهت تضمین رعایت حق بر دفاع دارد. وکیل باید در دفاع از حقوق موکل و تضمین حقوق قانونی وی آزادی داشته باشد تا بتواند حق مظلوم را از ظالم بگیرد و در جهت اجرای عدالت دستگاه قضایی را یاری کند.
وی افزود: اگر وکیل مستقل نباشد نمی تواند دفاع خوبی از پرونده در دست خود داشته باشد. تضمین دادرسی عادلانه و منصفانه مرهون وجود وکیل مستقل است.
سهیل نظری عضو دیگر هیئت مدیره کانون وکلای مرکز نیز در این آیین اظهار کرد: کارآموزان وکالت در ابتدای فعالیت خود در این مرکز تعهد اخلاقی در ارائه خدمت را فرا می گیرند.
وی افزود: اعلام کار خیر حمل بر ریاکاری است اما واقعیت این است در حالی که وکلا برای رفع ظلم تلاش می کنند خود جامعه ای مظلوم هستند.
نظری خاطرنشان کرد: همچون گذشته همکاران ما آمادگی دارند بنا بر وظیفه اخلاقی خود همکاری خود را با امدادگران کمیته امداد در راستای خدمت رسانی به نیازمندان، ادامه دهند.
انتهای پیام