رسیدگی به ۳۰۸ پرونده حقوقی مددجویان کمیته امداد /ارائه مشاوره توسط ۶۵ وکیل نیکوکار

کد :
73686
آخرین به روزرسانی :
1 بهمن 1403 - 12:54

از پیشنهاد صفحه «رسیدگی به ۳۰۸ پرونده حقوقی مددجویان کمیته امداد /ارائه مشاوره توسط ۶۵ وکیل نیکوکار» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
برگزیده
مدیرحقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد استان تهران :

رسیدگی به ۳۰۸ پرونده حقوقی مددجویان کمیته امداد /ارائه مشاوره توسط ۶۵ وکیل نیکوکار

مدیر حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران گفت: در ۹ ماهه امسال ۳۰۸ پرونده حقوقی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان تهران در محاکم قضایی مورد رسیدگی قرار گرفته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد به نقل از خبرگزاری ایرنا ولی اله محمدی در مورد فرایند معاضدت و مشاوره حقوقی به مددجویان تحت حمایت تهرانی افزود: از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه ۳۰۸ پرونده حقوقی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان تهران در محاکم قضایی مورد رسیدگی قرار گرفته است و همچنین با همکاری کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلای قوه قضاییه ۲۱۴ پرونده نیز از این مسیر رسیدگی و منجر به صدور حکم شد.

همکاری ۶۵ وکیل نیکوکار از طریق دفاتر معاضدت

وی ادامه داد: همچنین در طی ۹ ماهه سال جاری یک هزار و ۸۵۰ مشاوره حقوقی به صورت تلفنی و حضوری با همکاری ۶۵ وکیل نیکوکار از طریق دفاتر معاضدت وکلا به مددجویان تحت حمایت ارائه شده است.

مدیرحقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد استان تهران گفت: پرونده های مربوط به سهم الارث، دعوی موجر و مستأجر و مطالبه وجه بیشترین موضوعات مرتبط با خدمات حقوقی وقضایی مددجویان تحت حمایت این نهاد را شامل می شود.

محمدی با بیان اینکه کمیته امداد در کنار خدمات حمایتی و توانمندسازی، یکی از خدماتی که به مددجویان ارائه می‌دهد، معاضدت حقوقی به خانواده‌های تحت حمایت است، خاطر نشان کرد: یکی از راه‌های توانمندسازی به عنوان برنامه اصلی کمیته امداد، توانمندسازی حقوقی است که با احقاق حقوقی که از آنان تضییع شده است، به توانمندی رسیده و از چرخه حمایت خارج شوند.

وی افزود: آموزش امور حقوقی از جمله موضوعات حقوق خانواده، بحث‌های قراردادی و سایر موارد دیگر در دستور کار این نهاد است تا مددجویان از سطحی از دانش حقوقی برخوردار باشند و کسی از ضعف اطلاعات حقوقی آن‌ها سوء‌استفاده نکند.

محمدی تاکید کرد: به منظور مشاوره و پیگیری پرونده‌های حقوقی مددجویان تحت حمایت نیز میز خدمت حقوقی را ایجاد کرده‌ایم که این میز با حضور وکلای مجرب شهرستان‌ها و مناطق شهر تهران در راستای معاضدت حقوقی مددجویان در ادارات کمیته امداد استان تهران تشکیل می‌شود.

مدیرحقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد استان تهران گفت: در میز خدمت، مشاوران مرکز وکلای قوه قضاییه و دادگستری در روزی مشخصی از هفته در محل ادارات اجرایی حاضر می‌شوند و براساس اعلام قبلی به مددجویان، آنها در محل حاضر شده و چنانچه حقی از آنها تضیع شده باشد به این وکلا اعلام کرده و پس از آن وکلا برای اقامه دعوای حقوقی و یا دفاع از آن‌ها در محاکم قضایی اقدام می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: مددجویان متقاضی خدمات مشاوره حقوقی و همچنین نیازمندان دارای دهک یک تا پنج نیز با ثبت درخواست در سامانه سُها(سامانه هوشمند امداد کمیته امام خمینی) به میز خدمت ارجاع می شوند که توسط وکلای نیکوکار خدمت رسانی به آنان انجام می شود.

انتهای پیام

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)