اهدای 80 فقره کمک هزینه ازدواج به مددجویان ملاردی

کد :
74318
آخرین به روزرسانی :
11 اسفند 1403 - 11:24

از پیشنهاد صفحه «اهدای 80 فقره کمک هزینه ازدواج به مددجویان ملاردی» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی
حمایت و سلامت خانواده
فرهنگی و تربیتی
رئیس اداره کمیته امداد شهرستان ملارد:

اهدای 80 فقره کمک هزینه ازدواج به مددجویان ملاردی

رئیس اداره کمیته امداد شهرستان ملارد گفت: در 10 ماهه سال جاری 80 فقره کمک هزینه ازدواج در قالب جهیزیه و هدیه ازدواج به مددجویان تحت حمایت این اد اره اهداء شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، سیدرضا پور هاشمی، رئیس اداره کمیته امداد شهرستان ملارد با بیان اینکه هم اکنون 4 هزار و 167 خانوار با جمعیت 8 هزار و 521 نفر تحت حمایت اداره کمیته امداد شهرستان ملارد هستند، اظهار کرد: ایجاد اشتغال با هدف توانمندسازی، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه، امور درمانی، امور فرهنگی و کمک هزینه ازدواج از جمله خدمات این نهاد به جامعه هدف تحت حمایت است.

وی با ارائه گزارشی از خدمات ارائه شده به جامعه هدف تحت حمایت در 10 ماهه سال جاری، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 572 فقره وام اشتغال برای متقاضیان خدمت با اعتبار 35 میلیارد و 80 میلیون تومان پرداخت شده است.

وی افزود: 471 مددجو نیز از آموز های مهارت کسب و کار و همچنین پایدار سازی مشاغل برخوردار شده اند.

پورهاشمی، اضافه کرد: همچنین 572 نفر متقاضی خدمت نیز از تسهیلات کارگشایی، مسکن و فرهنگی با اعتبار27 میلیارد و 321 میلیون تومان برخوردار شده اند.

رئیس اداره کمیته امداد شهرستان ملارد به پرداخت کمک هزینه ازدواج اشاره کرد و گفت: در 10 ماهه امسال 62 سری جهیزیه به نوعروسان با عتباری بالغ بر 2 میلیارد و 480 میلیون تومان اهداء شده است.

وی، بیان کرد: 18 فقره هدیه ازدواج نیز با اعتبار 318 میلیون تومان برای پسران خانوارهای تحت حمایت پرداخت شده است.

پورهاشمی با بیان اینکه 9 نفر از فرزندان پسر خانوارهای تحت حمایت از تسهیلات خدمت نظام وظیفه برخوردار شده اند، گفت: از این تعداد 2 نفر به علت فوت سرپرست خانوار و 7 نفر به علت علت طلاق از این خدمت بهره مند شده اند.

رئیس اداره کمیته امداد شهرستان ملارد با بیان اینکه یکی از برنامه‌های حمایتی این نهاد، پرداخت کمک‌ هزینه خرید لوازم ضروری زندگی به خانواده‌های تحت حمایت است، افزود: در همین راستا در 10 ماهه سال جاری پس از شناسایی خانوارهای واجد شرایط متقاضی لوازم ضروری زندگی، 34 خانوار متقاضی خدمت از خدمت با اعتباری بالغ بر 720 میلیون تومان پرداخت شده است.

وی ، عنوان کرد: همچنینن 418 خانوار از کمک هزینه موردی با اعتباری بالغ بر 744 میلیون تومان برخوردار شده اند.کمک‌های موردی بر اساس نیاز خانواده‌های نیازمند و به منظور برطرف کردن مشکلات آنان پس از بررسی‌های لازم از وضعیت متقاضیان، به افراد واجد شرایط و به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود تا آنها بتوانند بخشی از مشکلات خود را برطرف کنند.

 پورهاشمی به ارائه خدمات فرهنگی به جامعه هدف تحت حمایت اشاره کرد و افزود: در 10 ماهه امسال 1324 دانش آموز، دانشجو و طلبه از خدمات فرهنگی و تحصیلی این اداره بهره مند شده اند 85 میلیون تومان کمک هزینه تحصیلی برای  400 دانش آموز و 106 میلیون تومان هزینه تحصیلی و شهریه برای 53 دانشجو و طلبه پرداخت در این مدت زمان پرداخت شده است.

رئیس اداره کمیته امداد شهرستان ملارد، ادامه داد: همچنین 105 مددجو در قالب طرح شوق زیارت به مشهد مقدس اعزام شده اند. در مجموع 170 مددجو در 10 ماهه امسال از خدمات اردویی بهره مند شده اند.

وی با بیان اینکه 920 مددجو نیز آموزش های مختلف تربیتی و فرهنگی برخوردار شده اند، یادآور شد: 900 مددجو نیز از خدمات مشاوره فردی و گروهی با محوریت امور تحصیلی، ازدواج و ... بهره مند شده اند.

پورهاشمی با اشاره به اینکه 5 هزار و 500 حامی با حمایت مادی و معنوی از 1529 یتیم و فرزند محسنین در قالب طرح اکرام با این اداره همکاری دارند، گفت: حامیان در 10 ماهه سال جاری بالغ بر 17 میلیارد تومان به صورت نقدی و غیرنقدی به فرزندان معنوی خود کمک کرده اند.

رئیس اداره کمیته امداد شهرستان ملارد، یادآور شد: مردم شهرستان ملارد در 10 ماهه امسال بالغ بر یک میلیارد و 600 میلیون تومان صدقه نیز پرداخت کرده اند.

وی در پایان به فعالیت 19 مرکز نیکوکاری در سطح شهرستان ملارد اشاره کرد و گفت: این تعداد مرکز نیکوکاری نیز بالغ بر 26 میلیارد و 800 میلیون تومان به 4 هزار و 886 خانوار نیازمند کمک کرده اند که 1854 خانوار از این تعداد تحت حمایت اداره کمیته امداد ملارد هستند.

انتهای پیام

 

جدیدترین

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)